ASIAN KING SUSHI BAR

ASIAN KING SUSHI BAR Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1023 beoordelingen
12 aug 2019 om 17:53 Heerlijk vers sushi en goede prijs
9 aug 2019 om 23:23 It wasn’t tasty and It took too long to deliver.
8 aug 2019 om 12:22 Eten was top maar ze waren de wasabi vergeten, waardoor de smaakervaring niet optimaal was
31 jul 2019 om 12:22 prima kwaliteit tegen acceptabele prijs. Bij andere aanbieders krijg je hetzelfde (of nog minder) voor prijzen die ondertussen 1,5 keer zo hoog liggen. Keep it up and I'll be back.
24 jul 2019 om 7:38 Asian King was de wasabi vergeten. We hebben gebeld en de wasabi werd alsnog bezorgd, heel fijn!!! Heerlijke sushi en de zalm sashimi beter dan waar dan ook!!!!!
15 jul 2019 om 22:01 Helaas kreeg ik een verkeerde bestelling. I.p.v. spicy tuna had ik de normale inside out gekregen, dat was wel jammer! Verder was de sushi lekker.
8 jul 2019 om 20:25 yakatori lekker maar wel erg kleine stukjes kip
28 jun 2019 om 13:20 Het eten is Echt heerlijk!
28 jun 2019 om 13:18 Lekker gegeten. Bedankt snel bezorgd
4 jun 2019 om 21:19 De tonijn valt wel echt altijd tegen. Verder is het oké
3 jun 2019 om 10:08 De portie was klein, de tonijn niet vers, saus was fijn geweest en de zalm ontbrak. Dat laatste is het kwalijkst want daar heb ik wel voor betaald.